Drukwerk

Drukwerk

 

Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes geven de eerste indruk bij uw klanten en relaties. Ondanks dat er tegenwoordig veel via e-mail verstuurd wordt, is er nog steeds veel waardering voor netjes verzorgd briefpapier en enveloppen voor het afdrukken van facturen, brieven en officiële documenten.

 

De prijzen van drukwerk zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Dat betekent echter niet dat er geen grafische kennis meer nodig is om kwalitatief goed werk te leveren. Vroeger belde de lokale drukker u misschien nog om u te vertellen dat er een spelfout in het door u aangeleverde materiaal zat of om te vragen of dat telefoonnummer echt wel goed was, tegenwoordig wordt er zonder persoonlijk advies klakkeloos gedrukt wat u heeft aangeleverd.

Promo Wens is de schakel tussen u en de drukker. Wij controleren voor u of alles goed wordt aangeleverd. Eventueel zorgen wij ook voor het ontwerp.

 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons of vul stuur een e-mail naar info@promowens.nl.

In onze portfolio vindt u enkele voorbeelden van drukwerk dat wij voor onze klanten hebben verzorgd.

 

 

 

Promo Wens Schepradmolen 15 1703 TR Heerhugowaard E info@promowens.nl T 06 53 84 83 82 Copyright 2013© All Rights Reserved